Faciliteiten grote zaal

De grote zaal
In de grote zaal staan 20 tafels en 120 stoelen. Bij het gebruik van de zaal kunt u naar eigen inzicht het meubilair verplaatsen. Voor het verplaatsen van stapels stoelen is een stoelenwagen aanwezig.

Het podium
Het podium is samengesteld uit 5 losse elementen van elk 2 meter diep en 1 meter breed. Er is een rail voor de podiumverlichting aanwezig. Overleg verplaatsing van de verlichting en podium met de beheerder.

De biljarts
De grote zaal beschikt over twee biljarts. Deze biljarts voorzien in een grote behoefte. Om nog vele jaren van deze biljarts gebruik te kunnen maken zijn er een aantal strikte gebruiksregels opgesteld.

De beheerder heeft te allen tijde het recht om namens het bestuur personen of groeperingen het gebruik van de biljarts te ontzeggen.

De afgedekte biljarts kunnen gebruikt worden als extra tafels. Er kunnen spullen op gelegd worden. Vochtige zaken zoals drankjes en vazen met bloemen mogen nooit op een biljart gezet worden. Ook niet als deze afgedekt zijn.

Geluidsinstallatie
In het gemeenschapshuis is een geluidsinstallatie ingebouwd. Deze is voornamelijk bedoeld voor achtergrondmuziek en als spreekinstallatie.
De geluidsinstallatie is voorzien van een draadloze microfoon. Tevens is het mogelijk een tablet of telefoon aan te sluiten voor muziek.
Afspraken hierover moeten gemaakt worden met de beheerder.

Deze installatie is niet geschikt voor de geluidsverzorging bij grote activiteiten en/of feesten. Het is niet toegestaan een eigen geluidsinstallatie te gebruiken. 

Televisie
De achter de bar aanwezige televisie is voor alle huurders te gebruiken.
Het is niet mogelijk om een laptop aan te sluiten op de televisie

Presentatiemateriaal
In de zaal is een beamer aangebracht. Over het gebruik hiervan moeten afspraken gemaakt worden met de beheerder.

Bar
Koelingen
De bar is voorzien van een professionele koelinstallatie. 

Tapinstallatie
Het gemeenschapshuis beschikt niet over een eigen biertapinstallatie.

Koffiemachine
In de bar is een dubbele koffiemachine beschikbaar. 

Afwasmachine
In de keuken staat een afwasmachine die door iedere huurder van de grote zaal te gebruiken is voor het reinigen van het koffie- en theeservies. Ook is er een magnetron, koelkast en een vierpitgasstel beschikbaar.