Faciliteiten

Meubilair

De grote zaal
In de grote zaal staan 20 tafels en 120 stoelen. Bij het gebruik van de zaal kunt u naar eigen inzicht het meubilair verplaatsen. Voor het verplaatsen van stapels stoelen is een stoelenwagen aanwezig.

De kleine zaal
In deze zaal is een vergadertafel samengesteld met 20 zitplaatsen. Ook deze zaal is bij gebruik naar eigen inzicht in te richten. In deze zaal zijn een aantal extra stoelen aanwezig zodat de capaciteit van de zaal kan worden uitgebreid naar 25 tot 30 personen.

Het podium
Het podium is samengesteld uit 5 losse elementen van elk 2 meter diep en 1 meter breed. Er is een rail voor de podiumverlichting aanwezig. Overleg dit met de beheerder.

Statafels
Het gemeenschapshuis beschikt over een aantal sta-tafels. Regel het gebruik van de sta-tafels met de beheerder en/of secretaris.

Serviesgoed.
In het gebouw is ruim voldoende koffie- en thee servies, frisdrank- en bierglazen aanwezig en beschikbaar.

De biljarts
Het gemeenschapshuis beschikt over twee biljarts. Deze biljarts voorzien in een grote behoefte. Om nog vele jaren van deze biljarts gebruik te kunnen maken zijn er een aantal strikte gebruiksregels opgesteld.

De beheerder heeft te allen tijde het recht om namens het bestuur personen of groeperingen het gebruik van de biljarts te ontzeggen.

Het gemeenschapshuis heeft bij de biljarts twee elektronische en op afstand bedienbare  telborden.

De afgedekte biljarts kunnen gebruikt worden als extra tafels. Er kunnen spullen op gelegd worden. Vochtige zaken zoals drankjes en vazen met bloemen mogen nooit op een biljart gezet worden. Ook niet als deze afgedekt zijn.

Geluidsinstallatie
In het gemeenschapshuis is een geluidsinstallatie ingebouwd. Deze is voornamelijk bedoeld voor achtergrondmuziek en als spreekinstallatie. Ook zijn er een aantal Cd’s voor algemeen gebruik en een microfoon aanwezig. De geluidsinstallatie kan gebruikt worden door zowel de vaste huurder als de incidentele huurder. Afspraken hierover moeten gemaakt worden met de secretaris.

Deze installatie is niet geschikt voor de geluidsverzorging bij grote activiteiten en/of feesten.

Televisie
De achter de bar aanwezige televisie is voor gebruik voor de vaste huurders.
Voor de televisie is via digitenne het standaardpakket aan zenders te beschikbaar.

Presentatiemateriaal
In de zaal is een beamer aangebracht. Hiermee kan zowel het TV-DVD beeld als een computerbeeld worden geprojecteerd. Over het gebruik hiervan moeten afspraken gemaakt worden met de secretaris en/of beheerder.

Koelingen
De bar in de grote zaal is voorzien van een professionele koelinstallatie. De koelkasten in de keuken en de kleine zaal mogen door iedere huurder worden gebruikt.

Tapinstallatie
Het gemeenschapshuis beschikt niet over een eigen biertapinstallatie.

Koffiemachine
In beide zalen is een koffiezetmachine en een waterkoker beschikbaar.

Afwasmachine
In de keuken staat een afwasmachine die door iedere huurder van de grote zaal te gebruiken is voor het reinigen van het koffie- en theeservies. Ook is er een magnetron, koelkast en een vierpitgasstel beschikbaar.